Randers På Vægten 2020 udskydes grundet Corona - Læs mere

Tilmeld

Bliv Holdkaptajn for et hold

Alle hold skal have en holdkaptajn. Holdkaptajnen er den person, som tilmelder holdet til Randers På Vægten. Når du har gennemført tilmeldingen og betaling, vil du som holdkaptajn kunne oprette et hold og bl.a. invitere holddeltagere til dit hold.


Lån en vægt mod depositum. For at give et retvisende resultat, er det meget vigtigt at det er den samme vægt man vejer sig på hver gang. Vi anbefaler at deltagerne på et hold vejer sig sammen, da det giver meget større motivation til at nå de opstillede delmål. På den måde kommer man hver fredag til at ”stå til ansvar” overfor sine holdkammerater. Såfremt du ikke har en egnet vægt, eller gerne vil have en som I kan bruge der hvor I skal vejes, så kan du låne en vægt mod depositum. Vi udleverer vægten til dig den 14. januar under indvejningen. Du skal blot medbringe et depositum på 100 kr. som du får tilbage den 24. marts når du tilbageleverer vægten ved udvejningen.


Holdgebyr: 100,-

* Påkrævede felter

100,00 kr
Pris i alt
100,00 kr

Bliv Holddeltager

Et hold er intet uden deltagere. For at blive en del af et hold, skal du oprette et brugerlogin og inviteres af en holdkaptajn. Hun/han sender dig en invitation pr. e-mail. Når du har modtaget den tilmelder du dig. Følg vejledningen.

Opret brugerlogin