Randers På Vægten 2020 udskydes grundet Corona - Læs mere

Persondatapolitik

Generelt

Generelt indsamles og behandles persondata om dig, når du opretter og udfylder brugerprofil, tilmelder dig events/aktiviteter, foretager rettelser og foretager køb via hjemmesiden.

Læs herunder om hvad vi indsamler, og hvad vi bruger dem til.

 

Ejer af Projekt på Vægten:

Makers ApS
Burschesgade 12, 2. sal
8900 Randers C

Makers ApS besidder alle rettigheder til konceptet, Projekt på Vægten. Konceptet udlejes til arrangører af konkurrencerne.

 

Arrangør af Randers på Vægten

Randers på Vægten
Asavænget 31 2. th
8920 Randers NV

Kontaktperson:

Michael Hald
Mail: randers@paavaegten.dk

Randers på Vægten administreres via hjemmesiden: https://randers.paavaegten.dk/

 

Oprettelse som bruger og benyttelse af hjemmesiderne

Når du opretter dig som bruger, skal du udfylde de oplysninger, der er angivet som obligatoriske. Du skal identificere dig som bruger med dit rigtige navn og en gyldig e-mailadresse. Navn og e-mailadresse kan kun ses af arrangør og ejer. Oplysningerne vises ikke til andre brugere.

Du har pligt til løbende at opdatere dine brugerinformationer, så de til enhver tid er korrekte. Arrangør kan til enhver tid kræve, at du identificerer dig, så arrangør kan bekræfte dine brugerinformationer, og arrangør kan helt eller delvist suspendere adgangen til hjemmesiderne, indtil du har identificeret dig.

 

Brug af personlige oplysninger

Når du opretter dig som bruger, behandler ejer og arrangør personoplysninger om dig.

Der indsamles oplysninger om:

  • Fornavn og efternavn: Bruges til at identificere dig som deltager gennem forløbet: i konkurrencer og til events/aktiviteter.
  • Holdnavn: Bruges til at identificere dit hold gennem forløbet: i konkurrencer, på resultatlister og til events/aktiviteter.
  • Holdtype: Bruges til opdeling af holdtyper i konkurrencer.
  • Køn: Bruges til opdeling af mænd/kvinder i konkurrencer.
  • Fødselsdato: Bruges til at udregne din alder, bl.a. til aldersopdeling i konkurrencer og bekræftelse af overholdelse af minimums-alder ved konkurrencer og aktiviteter.
  • E-mailadresse: Bruges til kommunikation med dig, samt e-mailadressen fungerer som login til din brugerprofil.
  • Mobilnummer: Bruges til kommunikation med dig for at gøre det nemmere at komme i kontakt med dig bl.a. i forbindelse med overrækkelse af præmier.
  • Adresse, postnummer og by: Bruges til at sende oplysninger og eventuelle tilvalg (f.eks. vægt) m.m. til dig.
  • Kodeord: Bruges af dig til at logge ind på din brugerprofil.
  • Vægt: Bruges af systemet til at beregne din og holdets indeks med det formål at vurdere holdets opnåede placering i konkurrencer. Dine vægtoplysninger kan ikke ses af andre end dig selv og projektets administrator. Dit individuelle indeks kan ses af de øvrige medlemmer på holdet.

Køn, alder, by og vægt bruges også til anonym demografisk statistik.

Der lægges meget vægt på høj datasikkerhed i forbindelse med selve driften. I forlængelse heraf gøres der meget ud af at beskytte dine personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med, at du opretter dig som bruger. Alle oplysninger, der indtastes i forbindelse med deltagelse, betragtes således som fortrolige og anvendes kun af ejer og arrangør. Dine personlige oplysninger vil således ikke blive videresendt til tredjepart.

 

Dine rettigheder

Som privatforbruger har du en række rettigheder i forhold til dine personlige oplysninger. Du har f.eks. ret til at få ændret urigtige data, ret til indsigt i hvilke data vi opbevarer om dig, og ret til at få slettet dine data, hvis de ikke længere er nødvendige.

Du kan altid få adgang til dine registrerede personoplysninger. Det kan du gøre ved at logge ind med dit brugernavn og kodeord. Hvis du opdager en fejl i de registrerede oplysninger eller i øvrigt ønsker at gøre indsigelse mod disse oplysninger, kan du kontakte os. Du finder kontaktoplysninger øverst her på siden.

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine data.

 

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb og oprettelse af bruger, bliver som udgangspunkt slettet lidt over 2 år efter dit køb eller din oprettelse. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet slettes, når du trækker dit samtykke tilbage.

Oplysninger indsamlet om din brug af hjemmesiden, slettes henhold de beskrevne regler i vores cookiepolitik. De enkelte udløbsfrister er oplistet i cookiepolitikken, og du kan desuden læse mere om, hvordan du sletter dine cookies, når du ønsker det.

 

Offentligt tilgængelige oplysninger

Det samlede vægttab for alle deltagere i konkurrencen, holdtype, holdnavn samt holdets samlede indeks (resultat) vil være synligt for alle, der besøger hjemmesiderne, i form af deltager- og resultatlister.

Formålet er, at alle deltagere kan se, hvilke hold de konkurrere mod (holdnavn), på hvilke vilkår (holdtype) og hvordan de klarer sig indbyrdes i konkurrencer (resultater via indeks).

De offentlige oplysninger vil være af den type, som fremgår af nedenstående liste. Personlige oplysninger, som ikke er relevant uden for et konkurrencemæssigt perspektiv, bliver ikke vist til offentligheden, ligesom kontaktoplysninger ikke bliver offentliggjort.

  • Resultater: holdets samlede indeks
  • Navn
  • Holdnavn
  • Holdtype
  • By
  • Det samlede vægttab for alle deltagere i konkurrencen
  • Billeder taget af dig til events og aktiviteter i det offentlige rum

Nogle af de nævnte oplysninger kan desuden blive oplyst på skærme eller meddelt over højtalere i forbindelse med events og aktiviteter. Formålet er at deltagere kan følge med i resultaterne, og fokus vil derfor være på de førende hold.

Desuden kan nogle af de nævnte oplysninger på de vindende hold blive offentliggjort på hjemmesiden og via medier som Facebook og Instagram.

 

Nyhedsbreve og e-mails

Ejer og arrangør udsender i nogle tilfælde nyhedsbreve, som omhandler konceptet/konkurrencen eller i forbindelse med tilbud/rabatter fra samarbejdspartnere/sponsorer. Der udsendes kun nyhedsbreve til personer, som har givet sit samtykke til at modtage nyhedsbreve. Du kan til en vær tid afmelde dig disse nyhedsbreve via et direkte link i selve mailen.

Arrangør er berettiget til at sende meddelelser til den oplyste e-mailadresse med oplysninger, som har forbindelse med den pågældende konkurrence. Bemærk at dette bekræftes af deltageren, når vedkommende opretter sig som bruger på hjemmesiderne.

Arrangør kan også udsende e-mails med informationer i forbindelse specifikke events/aktiviteter, som brugeren har tilmeldt sig. Dette er bl.a. vigtige praktiske oplysninger omkring afvikling af events. Derfor udsendes disse e-mails uanset, om du har fravalgt generelle nyhedsbreve.

 

Logstatistik og cookies

Vi indsamler anonymiseret logstatistik på hjemmesiderne. Logstatistikken indeholder ikke personlige data, såsom e-mail-adresse, navn eller postnummer. Logstatistikken bruges udelukkende internt på hjemmesiden med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Logstatistik holdes strengt fortrolig og videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Hjemmesiderne bruger cookies til at registrere dig som bruger, når du logger ind på dine personlige sider. Hjemmesiderne registrerer ikke personlig information om dig og din færdsel via cookies.

Du kan også læse om vores cookiepolitik.