Konkurrencen

Sundere sammen

Mange danskere har et ønske om at få en sundere livsstil. Men det kan være rigtig svært at komme i gang. En travl hverdag, eller tanken om at det nok bliver hårdt, er blot noget af det, der holder os tilbage.

Med Randers på Vægten kommer vi disse forhindringer til livs, når vi gør sundhed til en leg!

Deltag i et 10 ugers forløb, der er spækket med konkurrencer, inspirerende events og sjove aktiviteter. Sammen med andre vil du grine, svede, juble og sejre. Du vil danne nye og stærkere venskaber og opleve glæden ved motion.

Så tag dine venner, familie eller kollegaer under armen og kom med i et stærkt fællesskab, hvor der er masser af plads til smil og grin – og hvor vi støtter, opmuntrer og motiverer hinanden til at leve sundere. For alting er altså lidt nemmere, når vi gør det sammen.

Det eneste du skal gøre, er at samle et hold og gøre klar til 10 motiverende uger, hvor holdånd er nøglen til sejr.

Tilmeld dig konkurrencen

Husk startevent d. 10. januar i Arena Randers - med indvejning

 

En konkurrence om vægttab, sundhed og fællesskab

Vær med, når vi holdvis dyster om at opnå det største vægttab!

Og bare rolig – vi tæller ikke i kilo, og din personlige vægt forbliver et privat anliggende.

I stedet måler vi dit og holdets vægttab i indeks. Det handler derfor ikke om at tabe flest kilo, men om at tabe flest kilo i forhold til din egen startvægt. Du og dine holdkammerater tildeles fra start indeks 100 og vinderen er det hold, der går længst ned i samlet indeks. Det gør også konkurrencen mere fair. Og så kan alle være med.

Og vinderholdet står selvfølgelig til at vinde lækre præmier!

Men det handler om meget mere end vægttab. Det er vigtigt at få etableret en motivation for at ændre livsstil. At få sundere kostvaner. Og mærke, at det kan lade sig gøre, når man gør det sammen.

Oplev bl.a. foredrag med Morten Elsøe eller prøv kræfter med Dancemix, Børnedans og Family Cross. Hele forløbet er spækket med konkurrencer, inspirerende events og sjove aktiviteter. Sammen med andre vil du grine, svede, juble og sejre. Du vil danne nye og stærkere venskaber og opleve glæden ved motion.

Tilmeld dig konkurrencen

 

Nyhed!

Som noget nyt, kan man nu tilmelde enten 3-, 4- eller maks. 5-personers hold.

Der vil hver anden uge være spurtkonkurrencer, hvor der vinderne er de tre bedst tabende hold. Der er naturligvis præmier til alle spurtvindere!

 

Singlematch – en ekstra nyhed!

Vil du gerne deltage, men ikke kan finde et hold, så har vi et helt nyt tilbud. Send en mail til randerspaavaegten@gmail.com og oplys navn og mobilnr. Så bliver du inviteret til at møde op på indvejningsdagen og deltage i singlematch. Her samler vi alle, der ikke er på et hold, og hjælper dig med at finde sammen med andre, sætte hold og tilmelde sig. Det er alletiders chance for at deltage i inspirerende aktiviteter og møde nye venner.

 

Sådan deltager du! 

 • Saml et hold på 3, 4 eller maks. 5 deltagere.
 • Vælg en holdkaptajn.
 • Holdkaptajnen opretter sit hold ved tilmelding på hjemmesiden, og inviterer de resterende deltagere på mail. Herefter kan holddeltagerne oprette sig.
  OBS: alle deltagere skal oprette en individuel bruger.
 • Deltag i indvejningen søndag den 10. januar i Arena Randers. Indvejningen foregår naturligvis afskærmet i små omklædningsrum.
 • Hop herefter på vægten hver fredag mellem 00.01 og 18:00 og registrér din vægt på hjemmesiden.
 • Hver anden uge kårer vi vinderne af ugekonkurrencerne. Der udtrækkes vindere til 1. 2. og tredjebedste placering af præmier på følgende søndage:
  24/1
  7/2
  21/2
  7/3

  Vejningen SKAL være indmeldt senest kl. 12.00 dagen forinden. Vær opmærksom på, at udvejningen til en ugekonkurrence samtidig er indvejning til den næste. Man kan således godt deltage i en senere ugekonkurrence. Det betyder dog, at der er et forløb 14 dage, før dit hold er med igen.
 • Såfremt dit hold vinder en ugepræmie vil I blive kontaktet for at møde op til kontrolvejning dagen efter – søndag mellem 10 og 14 på Maskinfabrikken i Dronningborg. Dette for at sikre at det vægttab holdet har registreret, er reelt.
 • Se info og tilmeld dig på siden og deltag (frivilligt) i de spændende foredrag med
  1) Morten Elsøe d. 13/1 - tilmeld 
  2) Amia Miang d. 27/1 - tilmeld
  3) Rune Degn d. 10/2 - tilmeld
  4) Anna Eiholm d. 30/3 - tilmeld

  OBS: Der er et begrænset deltagerantal på nogle foredrag, så tilmeld dig de arrangementer du vil deltage i inde på hjemmesiden, efter ”Først til Mølle” princippet.  
 • Få inspiration til motion og deltag gratis i flere aktiviteter i Randers og omegn. Vi stiller instruktører og lokation til rådighed. Se tilbuddene på aktivitetskalenderen.
 • Deltag i slutvejningen lørdag den 21. marts hos Maskinfabrikken i Dronningborg.

 

Pris

Det koster kr. 200,- pr. person, plus et holdgebyr på kr. 100,- 

 

Tilmelding

Sidste frist for tilmelding er 10. januar kl. 23:59. Der er tilmelding for singlematch-holdene på indvejningsdagen. 

Tilmeld dig konkurrencen